De achtergronden van Em-ha-em-art-productions


Kunst overige

Google Aangepast zoeken

[Algemeen] [Beeldend kunstenaars] [Fotografen/fotografie] [Modelwerk] [kunst overige] [Contact]

Mainportart's Galerie: Galerie Mocca in Harderwijk
In Harderwijk is de galerie van MainportArt te vinden. Het betreft Galerie Mocca, Vischmarkt 25 in Harderwijk.


Erotische kunst
Erotische kunst is ook een geaccepteerde kunstvorm en mag op een kunstwebsite dan ook beslist niet ontbreken.


Mainportart Video Kanaal
Op deze site moet een groot aantal instructievideo's en video's van deelnemers aan het mainportart netwerk een plaats gaan vinden.


Facebook Fanpage Club Mainportart
Club Mainportart is zowel als normale fanpage als fanpage van de club mainportart op Facebook terug te vinden


Mainportart Expositie Site
Mainportart levert niet alleen diensten als websites etc. voor kunstenaars maar regelt ook exposities zoals in MLB galerie in Amsterdam en de Royal Gallery


Club Mainportart Site
Mainportart levert niet alleen gratis diensten als websites etc. voor modellen, fotografen en kunstenaars maar heeft ook een betaalde tak met unieke mogelijkheden voor personen of bedrijven die kunst willen verkopen. Ook te bereiken via http://club.mainportart.nl


Atelier de Kromme Mijdrecht
Atelier de Kromme Mijdrecht is een vereniging voor amateur-kunstenaars en verzorgt tal van cursussen op het gebied van tekenen en schilderen. In het Gezondheidscentrum De Ronde Venen in Mijdrecht is een permanente ledenexpositie ingericht die elke vier maanden wordt gewisseld. Van elke expositie wordt een website gemaakt zodat de daar getoonde werken ook later voor iedereen te zien blijven.

Mainportart Weblog
Het Mainportart Weblog met de laatste nieuwtjes op het gebied van kunst, exposities, galeries, werken van kunstenaars en dergelijke. Bijdragen van iedereen die over dit soort onderwerpen iets kwijt wil zijn altijd van harte welkom


Real Size Art (vanaf juli 2012)
Een revolutionaire manier om kunst te verkopen

Erotische kunst

de aquarellist
Een site voor elke kunstenaar die de kunst van het aquarelleren beheerst of wil gaan beheersen, en verder natuurlijk voor iedereen die in de moeilijke kunst van het aquarelleren interesse heeft.

www.mainportart.nl
De mainport Art site bevat meer dan 2500 kunstgerelateerde pagina's die ter ondersteuning van de rest van het kunst netwerk dienen. Ook vindt u hier alle noodzakelijke informatie hoe u deel kunt nemen aan de vele -meestal gratis- activiteiten. sitemap

www.voor-kunstenaars.nl
Voorbeelden van modelposes geschikt als voorbeeld voor modellen maar ook uitstekend geschikt als tekenvoorbeeld voor een kunstenaar die even wil oefenen en zo snel geen model bij de hand heeft. De boeken worden in verschillende uitvoeringen en op CD geleverd. Bezoek de website voor meer informatie en bestelmogelijkheden.

www.exposeert.com
Op deze kunst website staat een permanente verzameling websites die onderdeel uitmaken van het met Mainport Kunst Netwerk.

www.toppers-tekenen-toppers.nl
De nieuwe, andere aanpak van MainportArt op het gebied van modeltekenen en modelschilderen

amateurschilder
Website voor amateurschilders en amateurtekenaars.

artiest en muze
Dit is een vrij nieuwe initiatief bedoeld om samenwerkingsverbanden tussen modellen en kunstenaars/fotografen vast te leggen. Ideaal om bijvoorbeeld de resultaten van een fotoshoot te tonen.

Cursus en boek perspectieftekenen
Dat het tekenen van een goed perspectief nog niet zo simpel is, is iets wat iedereen bekend is die zich daar wel eens aan gewaagd heeft. Hier wordt de mogelijkheid aangeboden van workshops voor academies en dergelijke, maar ook individuele personen die zich in willen schrijven of mensen die gewoon een goede handleiding willen ontvangen kunnen hier terecht.

www.voor-kunstenaars.nl
Een snel groeiende collectie interessante producten zowel gratis als tegen betaling voor beeldend kunstenaars.

 
 
[Sitemap]
follow me on twitter