Welkom

Henriëtte’s Kunstmodellenwereld

Spring direct naar de pagina inschrijven als kunstmodel

Spring direct naar de pagina inschrijven als opdrachtgever

Op deze site bepaalt
u zelf wat u lezen wilt!

Door op een link als deze te klikken voor wat meer tekst
Heb je ook een hekel aan zoveel tekst? Ik ook, en daarom hoef je op mijn site alleen te lezen wat je zelf wilt. Overal vind je links zoals deze waarmee je met één klikje meer leesbare tekst tevoorschijn kunt halen. En anders geven de blauwe tekstkoppen je wel een idee waar het allemaal over gaat.

Onze missie

klik voor onze missie

Het stimuleren en ondersteunen van de beeldende kunst met betrekking tot het vastleggen van de mens middels bemiddeling tussen kunstenaars en modellen, opleidingen, promotie, werven van deelnemers en andere voorkomende bezigheden die dit doel ondersteunen.

Over het gebruik van deze site

klik voor meer over het gebruik van deze site
Maak afhankelijk van uw achtergrond (model, opdrachtgever) een keuze uit één van mogelijkheden uit bovenstaand horizontaal keuzemenu en kom te weten waarom  mijn kunstmodellenwereld een oplossing gaat bieden voor de vele  uiteenlopende situaties die de modellenwereld met zich meebrengt en waar ook u als deelnemer mee te maken hebt. Of gebruik de links onderaan de pagina om verder te bladeren.

Over de oprichtster:

Klik voor meer info over de oprichtster
Ik loop al vele, vele jaren mee als kunst- en fotomodel. En ik doe het nog steeds trouwens om voeling te houden met de modellenwereld en bij te houden wat er zoals speelt. En dat doe ik nog met heel veel plezier.

In al die jaren bouw je veel op aan kennis, netwerk en dergelijke en ik wil dat meer aan andere modellen en hun opdrachtgevers (denk aan docenten, cursusleiders, sessieleiders van tekenclubs, kunstenaars en dergelijke) over gaan dragen.

De kunstmodellenwereld is een leuke wereld. De wereld van de beeldende kunst is zeker ook geen alledaags deel van de maatschappij, dus een combinatie van deze twee werelden moet wel een interessant geheel opleveren, nietwaar?

We gaan het de komende jaren wel ervaren. Ik heb mijn kennis en ervaring vastgelegd in cursussen, in een serie boeken, in een veelgelezen weblog en nu dus met dit op de beeldende kunst gerichte modellenbureau.

Laten we eens kijken of we daar een succes van kunnen maken, waar alle partijen in wat ik noem de “kunstmodellenwereld” voordeel van kunnen hebben.

Meer beweegredenen

Mocht u interesse hebben in mijn beweegredenen om met dit bureau te beginnen dan verwijs ik graag naar een artikel op mijn weblog.

Kies hier hoe u verder gaat:

Geef me eerst wat informatie over dit aparte modellenbureau

Ik wil weten wat voor mij als ervaren kunstmodel van belang is

Ik wil weten wat voor mij als beginnend kunstmodel van belang is

Ik ben opdrachtgever en wil weten wat ik er aan heb

Ik wil het weblog van de opdrachtgeefster wel eens lezen

 

Henriëtte

Henriëtte

mijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel
©Copyright Mainport Art Productions 2015. All rights reserved.