Em-ha-em-art-productions modellen sites


Modellen en modelwerk

Google Aangepast zoeken

[Algemeen] [Beeldend kunstenaars] [Fotografen/fotografie] [Modelwerk] [kunst overige] [Contact]

Kunstmodel worden
Het boek voor letterlijk iedereen die kunstmodel zou willen worden.

Modelschetsen
Een snelle manier om model te leren schetsen

WEPO
De wepo is de ideale manier voor modellen om hun portfolio vast te laten leggen en het mooie is, bij een zeer voordelige modelportfolio website van club.mainportart is deze nog gratis ook

Modelteken Weblog
Er komen steeds meer mensen die zich met modeltekenen bezig gaan houden. De vraag naar cursusmogelijkheden, naar docenten en naar goede kunstmodellen groeit dan ook nog steeds. Via dit weblog gaan we proberen mensen bij elkaar te brengen en elkaar onderling te ondersteunen.

Model Anna Pross
Anna Pross heeft al vanaf haar zeventiende ervaring met modellenwerk op het gebied van glamour-, portret- en art-fotografie. Zij is 1.80 m lang en heeft lang, blond haar en bruine ogen. Anna heeft een echt zandloperfiguur. Haar lichaam is perfect in proportie en ook uitermate geschikt voor teken- en schilderopdrachten.

Model Cindy
Cindy is een fotomodel uit Hoeselt in BelgiŽ. Het poseren doet zij als hobby en zij is uitsluitend in haar vrijetijd als model beschikbaar. Cindy is 1,68 m lang; zij heeft een normaal postuur, cup B en lang, blond haar. Zij poseert uitsluitend gekleed.

Fetisj model
Zoekt u een fotomodel voor de meer duistere kanten van de fotografie? Dan is dit de aangewezen site voor u.

Kunstmodel HenriŽtte
HenriŽtte woont in de bollenstreek en is als model voor tekenaars, schilders en beeldhouwers al vele jaren werkzaam in het gehele land. Zij is door haar ervaring in staat een grote variatie aan poses in te nemen, voor zowel korte als lange tijd.

Model Lyam077
Johan heeft als model Lyam077 inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd, hoewel hij het poseren puur als uitdagende hobby ziet. Daarbij kan hij, gekleed of ongekleed, zowel korte als lange standen innemen en staat hij open voor elk creatief idee. Zijn lichaam is krachtig en gespierd.

model Kimsy
Kimsy is een slank model, van Indische afkomst. Zij poseert al enkele jaren voor tekenaars, schilders, beeldhouwers en fotografen. Het poseren doet zij als hobby, zowel gekleed als naakt. Kimsy werkt vier dagen in de week en is alleen in haar vrije tijd als model beschikbaar.

Worldmodel
Deze url is overgenomen en gereserveerd voor geplande doeleinden. Verwijst in de tussentijd naar ons modellenwereld weblog.

Model Bart
Bart is een veelgevraagd, professioneel model. Hij staat regelmatig model voor tekenen, schilderen, beeldhouwen en (kunst-)fotografie op zowel academies, als voor kunstenaarsverenigingen en voor individuele kunstenaars en fotografen in de Randstad. Zijn lichaam is krachtig en gespierd.

Aimťe
Aimťe, kunstenaarsmodel, is tussen 40 en 50 jaar. Ze is slank, tenger en gespierd en heeft rood haar. Als model heeft zij ruim tien jaar ervaring. Haar specialiteit is: korte standen van 1 tot 7 minuten. Ze is† punctueel en†correct. Aimťe is in het bezit van zeer veel, bijzondere kleding en hoeden, maar vindt ongekleed poseren ook geen probleem.†

Model Marjan
Marjan woont in Utrecht en heeft een deeltijdbaan. In haar vrijetijd volgt zij toneellessen en in het verlengde van deze kunstuiting acteert zij graag voor kunstenaars en fotografen als model. Marjan is een zogeheten Ďplusmodelí, dat bereid is zowel gekleed als naakt te poseren.

tekenmodel Henriette
HenriŽtte woont in de bollenstreek en is als model voor tekenaars, schilders en beeldhouwers al vele jaren werkzaam in het gehele land. Zij is door haar ervaring in staat een grote variatie aan poses in te nemen, voor zowel korte als lange tijd.

Model Hans

Model Alexander

bijzonder model

Boetseermodel HenriŽette
HenriŽtte woont in de bollenstreek en is als model voor tekenaars, schilders en beeldhouwers al vele jaren werkzaam in het gehele land. Zij is door haar ervaring in staat een grote variatie aan poses in te nemen. Ook de lange standen noodzakelijk voor boetseren kan zij heel goed aan.

model Sylvia

Giorgi Rossi
Giorgi Rossi is in BraziliŽ geboren en woont en werkt sinds 2008 als toneel- en televisieacteur in Amsterdam. In Rio de Janeiro studeerde hij aan de toneelschool. Naast het acteren werkt Giorgi als kunstenaars- en fotomodel. Hij heeft een slank postuur en spreekt, naast Portugees, Engels.

Model Roland
Roland woont in Den Haag en staat regelmatig en met veel plezier model voor onder andere portret- en modelteken- en -schildercursussen. Ook voor boetseer-, beeldhouw- en fotografieworkshops en -cursussen is hij te boeken. Hij poseert zowel gekleed als ongekleed.

Model Peter
Peter vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan de artistieke uitingen van tekenaars, schilders en fotografen. Hij schept er plezier in om deel uit te maken van het creatieve proces. Peter heeft een stevig postuur, maar heeft er geen moeite mee zijn lichaam bloot te geven.

model-kevin
De uit Engeland afkomstige Kevin is sinds een aantal jaren in zijn vrijetijd naaktmodel. Hij vind het leuk om met poses te variŽren. Korte en lange standen zijn beide geen probleem. Kevin heeft diverse piercings en heeft over zijn gehele lichaam tal van tatoeages.

model Eva
Al vroeg kwam Eva in aanraking met kunst. Schilderen is nu haar favoriete hobby. Het portret- en modelschilderen heeft haar ertoe gebracht zelf te gaan poseren. Daardoor kan zij zich als model goed kan verplaatsen in de rol van schilder.

Model Catherine
Catharine (1946) woont in Ďs-Hertogenbosch en heeft schilderen als hobby. Daarnaast staat zij graag model voor kunstenaars en fotografen. Ze poseert zowel gekleed als ongekleed en wil graag een bron van inspiratie zijn.

model Marieke
Marieke is met haar weelderige vormen een geliefd model. Zij heeft veel ervaring met het gekleed of naakt poseren voor individuele kunstenaars en fotografen, maar ook voor groepen op kunstacademies of schilder- of fotoclubs. Zij werkt ook regelmatig als model voor bodypaint-kunstenaars.

Tekenmodel HenriŽtte
HenriŽtte woont in de bollenstreek en is als model voor tekenaars, schilders en beeldhouwers al vele jaren werkzaam in het gehele land. Grotere afstanden echter alleen in de weekenden en bij voorkeur voor een gehele dag om een beetje balans te houden tussen poseertijd en reistijd.

fotomodel HenriŽtte
HenriŽtte woont in de bollenstreek en is als fotomodel al vele jaren werkzaam in het gehele land. Zij is door haar ervaring in staat fotografen te inspireren en een grote variatie aan poses in te nemen. HenriŽtte staat voor veel creatieve ideŽen open.

modellenwereld
is een weblog met nieuws en tips voor iedereen met interesse in de modellenwereld.

www.voor-kunstenaars.nl
interessante producten zowel gratis als tegen betaling voor beeldend kunstenaars.

Poseergeheimen (engels)
Een engelstalige boek dat alle kennis bevat waar een goed model over dient te beschikken

modellentips
Allerlei tips voor beginnende en wat gevorderde modellen

Websites
zijn voor modellen leuk en handig maar het allemaal gaat niet vanzelf. Deze gratis gids helpt je al een flink stuk verder.

 
 
[Sitemap]
follow me on twitter