Schilderen Is Durven!
Die Eerste Streek Verf
Op Dat Witte Doek!
En U Durft Het Ook!

Elke schilder zal u kunnen vertellen dat schilderen een kwestie van durven is. Durf de eerste streek op dat doek te geven. Al hebt u nog nooit van uw leven ook maar een penseel of een verftube aangeraakt.

Bij Mainport Art Productions geven we iedereen graag de kans om voor de eerste keer in het diepe te springen. En dan een leuk schilderij te maken. Een schilderij waarover u zichzelf beslist zult verbazen. En om over de verbazing van anderen maar te zwijgen. "Ik wist niet dat ik het in mij had", zo zult u denken.

Samen gaan we het witte doek te lijf. We gaan over de drempel. We doen het gewoon. We hebben het niet over aanleg, over techniek, over theorie of wat dan ook. Nogmals, we doen het gewoon.

Bij PowerPainting gaan we niet voor de gelijkenis. Is het herkenbaar? Prima. Zo niet? Ook prima. Het gaat om het schilderij als geheel. Om de indruk die het achterlaat en het gevoel dat u er in gelegd hebt. Het spontane zie je er altijd vanaf.

P owerpainting kan niet mislukken en er kan dus ook niemand "afgaan", iets waar veel mensen bij dit soort schilderfestijnen toch vaak bang voor zijn en wat hen er dan van weerhoudt om het eens te proberen. Iedereen kan het. Iedereen haalt een bevredigend resultaat. En iedereen heeft plezier. Dat vooral.

Een ochtendje of middagje PowerPainting kan in principe overal georganiseerd worden. Ook bij u thuis of op een leuke locatie in de buurt. Als we naar u toekomen moeten er wel minstens vier mensen aanwezig zijn.

En PowerPainting kan elke dag georganiseerd worden. Het principe van het PowerPainten is uiteindelijk van groter belang dan het onderwerp dat we gaan schilderen. Bij slecht weer kijken we in overleg naar alternatieve mogelijkheden zoals een binnenlocatie.

Powerpainting is pure vrijheid. We maken samen iets maar niets moet. Alles mag. Vrijheid staat voorop. Pure ontspanning door een totale afwezigheid van regels

Wilt u beginnen met een volledig blanco doek dan kan dat. Wilt u een voorgetekend doek, zodat u in elk geval een schilderij krijgt dat qua verhoudingen en perspectief correct is, dan kan dat ook. En zelfs een eerste onderschildering is mogelijk. Die keuze is aan u. Maar u komt dus altijd met een schilderij thuis waar de verhoudingen van kloppen.

Powerpainting is geweldig voor een bedrijfsuitje, personeelsfeestje, groepsvorming en dergelijke. Komt u niet in uw krijtstreepje, svp?

Powerpainting is ook ideaal voor een familiefeestje, een reünie, een vrijgezellenfeest, voor uw damesclub en dergelijke informele groepen.

Verwar PowerPainting niet met workshops als intuďtief schilderen en dergelijke. Powerpainting heeft een duidelijk andere insteek. Gericht op doen. Durven. Over een drempel heen. Geen beperkingen ervaren. "Yes, we can" zou president Obama gezegd hebben.

Alle verbruiksmaterialen als verf, doek en een paar penselen zijn bij de prijs inbegrepen en mag u behouden na afloop. Kunt u zich thuis nog eens uitleven. Materialen als ezels, afscheurpaletten etc. worden door de organisatie geleverd en gaan na afloop weer retour.

Kosten

Een ochtendje of middagje PowerPainten kost u €30 euro per persoon inclusief materialen. Dat is dus inclusief alle verbruiksmaterialen en begeleiding. U hoeft verder helemaal nergens voor te zorgen want tenslotte is powerpaining bedoeld om u lekker te ontspannen, nietwaar? We werken met sneldrogende acrylverf, die gemakkelijk te hanteren is.

Bij organisatie bij u aan huis of op een door u verzorgde locatie wordt er 10 cent/km aan reiskosten in rekening gebracht volgens de geadviseerde reisroute van de ANWB vanaf Lisse.

Powerpainting naar model

Op locatie is PowerPainting met een ervaren vrouwelijk model mogelijk. Er wordt dan per groep €40 euro extra aan modelkosten in rekening gebracht.

Reservering

Reserveren of uw vragen stellen kan via dit algemene contactformulier
Aangezien het aantal deelnemers per keer beperkt is, is bijtijds reserveren zeer aan te raden.


Doe eens iets anders!
Ga samen met ons PowerPainten
Gegarandeerd leuk voor iedereenmijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel